Genel Denetim Kurulu

Başkan
Zeynep Demir Akçer

1980 yılında Batman’ın Gercüş ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da, lise öğrenimini Çanakkale’de tamamladı. 2003 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi. 2006 yılında Dicle Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılında Diyarbakır Bağlar Belediyesi’nde işçi olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında DİSK/Genel-İş Diyarbakır 1 Nolu şube yönetimine seçildi. 17-18 ekim 2015 tarihinde yapılan Genel-İş 16. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde Genel-İş Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Yazman
Nevzat Karataş

1964 Ardahan Posof doğumludur. 1982 yılında bir fabrikada işçi olarak çalışmaya başladı. Yol-İş Sendikası’nda İşyeri Sendika Temsilciliği yaptı. 1989 yılında Beykoz Belediyesinde işe başladı. Türk-İş’de genel kurul delegeliği yaptıktan sonra, Genel-İş’e üye oldu. Genel-İş’te 3,5 yıl Şube Sekreterliği yaptıktan sonra yönetim kurulu ve delegelerin oy birliği ile Şube Başkanlığı’na getirildi. 02.06.2007, 16.04.2011 ve 28.03.2015 tarihlerinde yapılan şube genel kurullarında 3 dönem şube başkanlığına seçildim. Aynı zamanda DİSK İstanbul Anadolu Yakası Bölge Temsilcisidir. 17-18 Ekim 2015 tarihinde yapılan Genel-İş 16. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde Genel-İş Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Ali Haydar Kara

1979 Dersim doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2005 Yılı’nda Konak Belediyesi’nde çalışmaya başladı. İş yeri temsilciliği ve iş yeri baş temsilciliği yaptı. 2009 Yılında Karabağlar Belediyesi’ne geçiş yaptı. İş yeri baş temsilciliği, 5 No.lu Şube Yönetim Kurulu Üyeliği ve Şube Mali Sekreterliği görevini yürüttü. Halen 5 No.lu Şube Başkanlığı’nı sürdürmektedir ve Genel İş 16. Genel Kurul’unda Genel İş Denetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Engin Topal

1972 yılı Rize doğumludur ve 1986’dan bu yana İzmir’de ikamet etmektedir. İlköğrenimini Rize’de tamamladı. 2007 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman A.Ş.’de işe başladı. 2010 yılında Genel-İş İzmir 1 Nolu Şube İşyeri Temsilcisi seçildi. 2015 yılı Genel-İş Olağan Genel Kurulu’nda İzmir 1 Nolu Şube Başkanı olarak seçildi. 17-18 ekim 2015 tarihinde yapılan Genel-İş 16. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde Genel-İş Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kemal Göksoy

07.01.1968 Bitlis, Adilcevaz doğumludur. Lise mezunudur. Genel-İş Sendikası Mersin Şubesi Başkanlığını yürütmektedir. Genel-İş Olağan Genel Kurulu seçimlerinde Genel-İş Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Genel Denetim Kurulu