Genel Disiplin Kurulu

Başkan
Cemal Aybar

1971 yılında Antalya’da doğdu. 1988 yılında Antalya Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini yarıda bıraktı. 1992-1996 yılları arasında Paris’te 4 yıl yerel medya organizasyonlarında çalıştı. 1999-2011 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü’nde Saha Birimleri Şefi olarak çalıştı. 19 Mart 2011 yılında Antalya Şube Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanlığı görevine seçildi. 30 Haziran 2013 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi. 18.10.2015 tarihinde yapılan 16. Genel Kurul’da tekrar Genel Disiplin Kurulu’na seçildi. Evlidir. Fransızca bilmektedir.

Yazman
Narin Erol

1971 yılında Batman’da doğdu. Anadolu Üniversitesi’nde Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencisi. 1996-2001 yılları arasında Gündem Gazetesi Batman bürosunda temsilcilik ve muhabirlik yaptı. 2001’de Batman Belediyesi Basın Müdürlüğü görevi ve halen halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışmaktadır. 18.10.2015 tarihinde yapılan 16. Genel Kurul’da Genel Disiplin Kurulu’na seçildi. Evli ve iki çocuk annesidir.

Ozan Ergün Doğan

Ankara’da doğdu. Dikmen Merkez İlkokulu, Ayrancı Lisesi ve Eskişehir Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.T.C Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Programlarda Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler eğitimi aldı.Yine MEB’na bağlı Kişisel Gelişim ve Eğitim Alanında Diksiyon Programını tamamladı.İki yıl Özel bir Tıp Merkezinde Yöneticilik görevinden sonra Başkent TV’de Reklam,İletişim ve Halkla İlişkiler bölümünde çalıştı.Çankaya Belediyesi’nde Temizlik İşçisi olarak işe başladı,sırasıyla Nikah Dairesi ve Toplumsal Dayanışma Merkezinde çalıştı. 2003 senesinden beri üyesi bulunduğu DİSK/Genel-İş Sendikası Ankara 1 No’lu Şubesinde Şubat 2011’de yapılan Genel Kurulda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi ve Şube Sekreteri oldu.DİSK/Genel-İş Sendikasının 2013 Senesinde yapılan Olağanüstü Kongresinden sonra Yönetim Kurulu’nun kendi aralarında yaptığı seçimle Şube Başkanı oldu.25 Ocak 2015 tarihinde DİSK/Genel-İş Sendikası Ankara 1 Nolu Şube olağan kongresinde tekrar Şube Başkanı olarak seçildi.Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonunda bir dönem Emek Kurul Başkanlığı görevini yaptı.Halen Çankaya Kent Konseyi Yürütme Kurul Üyeliği görevine devam etmektedir. 18.10.2015 tarihinde yapılan 16. Genel Kurul’da Genel-İş Sendikası Genel Disiplin Kurulu’na seçildi.
Orta derecede İngilizce bilen Doğan’ın gazete ve dergilerde yayınlanmış Çalışma ve Sendikal Yaşam alanında Çeşitli makaleleri bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Faruk Saral

1969 Yılı İstanbul doğumludur. Aslen Trabzon Of kütüğüne kayıtlıdır. İlk, orta ve liseyi İstanbul’da okudu. Üniversite lisans İşletme mezunu ve halen ön lisans İş Sağlığı ve İş Güvenliği okumaktadır. Uluslararası taşımacılık sektöründe sekiz yıl çalıştıktan sonra 2001 yılında İZELMAN şirketinde itfaiyede iş başı yaptı. 2004 yılında iş yeri baş temsilciliği, disiplin kurulu, iş sağlığı ve iş güveniği gibi organlarda görev aldı. 2014 yılında İZMİR 3 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2015 yılı İzmir 3 No’lu Şube Sekreteri olarak görev yapmaktadır. 18.10.2015 tarihinde yapılan 16. Genel Kurul’da Genel Disiplin Kurulu’na seçildi.

Ahmet Savaş Aras

1977 yılında İzmir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. 1999 yılında Konak Belediyesi Merbel A.Ş’de temizlik işlerinde şoför olarak işe başladı. 2001 yılından beri temsilcilik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2011 yılından beri Şube Sekreterliği görevini yürütmekte. 18.10.2015 tarihinde yapılan 16. Genel Kurul’da Genel Disiplin Kurulu’na seçildi. İki kız çocuğu babasıdır.