Seferihisar Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzaladık

11/09/2021

Sendikamız ile Seferihisar Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan toplu iş sözleşmesinde işçilerin günlük ücretlerine zam yapılarak sosyal haklarında kazanımlar sağlandı.

Toplu İş sözleşmesi imza törenine Genel Başkanımız Remzi Çalışkan, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, DİSK eski Genel Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Genel Sekreterimiz Şükret Sevgener, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Aydın Tekin ve şube yöneticileri, İzmir Şube Başkanlarımız ile temsilci ve üyelerimiz katıldı.

Törende konuşan Genel Başkanımız Remzi Çalışkan konuşmasında, imzalanan toplu iş sözleşmesinde işçilerin kazanımları için mutlu olduğunu belirterek, emek dostu tutumundan dolayı Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'e teşekkür etti ve sözleşmenin işçi sınıfına hayırlı olmasını diledi.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ise yaptığı konuşmada, işçilerin alın terlerinin hakkını alarak, daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlayacak toplu sözleşmeyi Genel-İş’le imzaladıklarını belirterek, işçileri enflasyona ezdirmediklerini söyledi.

Toplu iş sözleşmesi töreni çicek ve plaket takdimiyle sona erdi.

Seferihisar Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzaladık