Önderlerimizi Anıyoruz

15/07/2021

Temmuz ayı içerisinde kaybettiğimiz Konfederasyonumuz Genel Başkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve  sendikalarımızın Genel Başkanlarının anılmasına ilişkin program:

• Konfederasyonumuzun kurucusu ve ilk Genel Başkanı, T. Maden-İş Genel Başkanı, Türkiye işçi sınıfının unutulmaz önderlerinden KEMAL TÜRKLER, katledilişinin 41. Yılında 27 Temmuz 2021 Salı günü saat 11:00’de Topkapı mezarlığındaki mezarı başında;
  • Konfederasyonumuz üyesi İlerici Deri-İş sendikası Genel Başkanı KENAN BUDAK, katledilişinin 40. yılında 27 Temmuz 2021 Salı günü saat 13:00’de Silivrikapı’daki mezarı başında;
  • Türkiye işçi sınıfının ve belediye işçilerinin başını öne eğdirmeyen DİSK Genel Başkan Yardımcımız ve Genel-İş Genel Başkanımız MAHMUT SEREN aramızdan ayrılışının 14. yılında 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 11:00’de Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki mezarı başında,
  • 12 Eylül 1980 Darbesi sonrasında açılan DİSK ve Genel-İş davalarının hukuk ve demokrasi savaşçısı, Konfederasyonumuzun Genel Başkan Vekili ve Genel-İş Genel Genel Başkanımız İSMAİL HAKKI ÖNAL, aramızdan ayrılışının 19. yılında 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 13:00’de Ankara Karşıyaka’daki mezarı başında;
  • Sosyal-İş Sendikamızın unutulmaz Genel Başkanı ÖZCAN KESGEÇ, aramızdan ayrılışının 14. yılında, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 13.30’da, Ankara Karşıyaka Mezarlığındaki mezarı başında düzenlenecek törenlerle anılacaklardır.

KEMAL TÜRKLER ANMA PROGRAMI:

Tarih   : 27 Temmuz 2021, Salı

Saat    : 11.00

Yer      : Topkapı Mezarlığındaki mezarı başında

KENAN BUDAK ANMA PROGRAMI:

Tarih   : 27 Temmuz 2021, Salı

Saat    : 13:00

Yer      : Silivrikapı Mezarlığındaki mezarı başında

MAHMUT SEREN ANMA PROGRAMI:

Saat    : 11.00

Yer      : Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki mezarı başında

İSMAİL HAKKI ÖNAL ANMA PROGRAMI: